🎥 Handhaver slaat taxichauffeur onderuit op straat! 'Het is een bokser' Nieuws
Nieuws

🎥 Handhaver slaat taxichauffeur onderuit op straat! 'Het is een bokser'

🎥 Handhaver slaat taxichauffeur onderuit op straat! 'Het is een bokser'

Een handhaver sloeg een taxichauffeur knock-out tijdens een ruzie op straat San Miguel, Argentinië gisteren. Het zou gaan om een ervaren bokser.

Het incident waar een handhaver excessief geweld gebruikte tegen een taxichauffeur gaat viraal op social media. Volgens berichten zou de handhaver een bokser zijn en wordt zwaar bekritiseerd om zijn gedrag. DE bekende PFL MMA-vechter Emiliano Sordi plaatste de video online.

De beelden liegen er dan ook niet om, als te zien is dat de handhaver met links uithaalt en de taxichauffeur onderuit slaat. Deze gaat naar de grond en zit verdwaasd door de stoot om zich heen te kijken,

De man heeft een flinke bloedneus en omstanders spreken de handhaver aan om zijn kwalijke gedrag, Deze schreeuwt terug en lijkt zijn gedrag te verdedigen. Oplettende social media gebruikers poste een video waaruit blijkt dat de handhaver een bokser zou zijn.

Waarom de geweldsuitbarsting plaatsvond is niet bekend. Al wordt beweerd dat een aanrijding de aanleiding zou zijn.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws