'Bruce Lee McGregor's' nieuwste boksvideo bekritiseerd: 'Niet geloofwaardig' Nieuws
Nieuws

'Bruce Lee McGregor's' nieuwste boksvideo bekritiseerd: 'Niet geloofwaardig'

'Bruce Lee McGregor's' nieuwste boksvideo bekritiseerd: 'Niet geloofwaardig'

Conor McGregor's heeft zijn "pijl en boog" stoten laten zien in een recente trainingsvideo en beloofde ze te gebruiken in zijn volgende gevecht. Maar de techniek wordt flink bekritiseerd door UFC-rivaal Henry Cejudo.

De Ierse ster McGregor heeft de afgelopen weken verschillende trainingsvideo's gepost terwijl hij zich voorbereidt op zijn terugkeer later dit jaar. Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt bij diverse fans en rivalen. Mede omdat McGregor Bruce Lee uitbeelden met zijn eigen tatoeages op de huid van de Chinese vechtkunstenaar. De Ier is nog steeds herstellende van het gebroken been dat hij opliep in zijn laatste gevecht, dus is hij vooral bezig met boksen in zijn sessies.

Cejudo heeft geprobeerd McGregor aanwijzingen te geven in verschillende trainingsclips. Dit resulteerde in McGregor die hem een ​​'dikke dwerg-beginner' noemde. Ook vroeg de Ier om hem geen berichten en tips meer te sturen. Dit slaat Cejudo zichtbaar in de wind en blijft de Ier aanvallen.

Niet geloofwaardig

,,Te veel, te veel wind dit reflecteert wat je aan het doen bent, waardoor het niet geloofwaardig is. Halve stoot de voorste hand om de achterste hand te verbergen. Het gaat niet om de combinatie maar hoe je alles verbergt met een grote verrassing. Met vriendelijke groet de GOAT, bescheiden Hendrik", schreef Cejudo.

Ook fans uitten hun kritiek op de Ier; ,,Ik weet het, hij is nu absoluut beter, maar zijn vorige stijl werkte zoveel beter. Ik kon niet geloven dat hij bokste en met zijn benen trapte tegen Dustin." Tegen Dustin Porier brak de Ier zijn been waar hij nog steeds van hersteld. De fans zien hem dit liever niet meer doen is af te lezen uit de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws