UFC-ster Aldo: 'Ik verdien titelkans en niet vals speler Dillashaw'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC-ster Aldo: ‘Ik verdien titelkans en niet vals speler Dillashaw’

UFC-ster Aldo: ‘Ik verdien titelkans en niet vals speler Dillashaw’

UFC-ster Aldo: 'Ik verdien titelkans en niet vals speler Dillashaw'

Jose Aldo is normaal gesproken niet iemand die de pot roert, maar hij maakt duidelijk dat hij de volgende kans op de UFC bantamgewicht titel wil. In een reeks tweets donderdag riep de voormalige vedergewicht kampioen op tot een gevecht met Aljamain Sterling en legde hij uit waarom hij als eerste in de rij zou moeten staan ​​boven TJ Dillashaw en Henry Cejudo.

Voormalig kampioen Aldo, die een winnende reeks van drie gevechten achter de rug heeft, bevestigde zichzelf als een topkandidaat in de 135-pond divisie met een dominante overwinning op Rob Font in december. Ondertussen behield Sterling zijn titel voor de eerste keer in een rematch met Petr Yan eerder in april.

Doping

Na dat gevecht zei UFC-president Dana White dat Dillashaw waarschijnlijk de volgende uitdager van Sterling zou zijn. Dillashaw kwam afgelopen juli weer in actie na een schorsing van twee jaar voor doping en versloeg Cory Sandhagen in een ietwat controversiële wedstrijd.

Slechts enkele dagen na Sterling’s overwinning op Yan, kwam Cejudo opnieuw in de doping testpool van USADA en zei dat hij van plan is terug te keren naar MMA. Dit nadat hij in 2020 met pensioen ging als de bantamgewicht kampioen. Sindsdien heeft Cejudo Sterling als zijn volgende rivaal op het oog.

Sterling daagde Dillashaw uit na het gevecht met Yan, hoewel hij nog niet heeft gezegd of hij een voorkeur heeft na de opmerkingen van Aldo en Cejudo’s waarschijnlijke terugkeer.

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page