BREAKING! Regian Eersel verdedigt ONE Championship titel op 6 april Nieuws
Nieuws

BREAKING! Regian Eersel verdedigt ONE Championship titel op 6 april

BREAKING! Regian Eersel verdedigt ONE Championship titel op 6 april

Regian Eersel zal zijn ONE Championship lichtgewicht titel verdedigen tegen de Fransman Alexis Nicolas op 6 april, zo meld ONE vandaag aan onze redactie. Het gevecht zal te zien zijn via AD.nl, naast het gevecht kondigt ONE aan te gaan samenwerken met DPG het moederbedrijf van onder andere het Algemeen Dagblad.

Op zaterdag 6 april staat het Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, in het teken van ONE Fight Night 21. Deze avond belooft een onvergetelijk spektakel te worden met als hoogtepunt de verdediging van de Lightweight Kickboxing World Championship door Regian Eersel uit Nederland tegen Alexis Nicolas uit Frankrijk. Eerder melde ONE dat het om Bogdan Shumarov zou gaan, maar dit is last minute gewijzigd.

Eersel van Surinaamse afkomst, is een van de beste kickboksers en Muaythai vechters uit ons land. Met 65 gevochten partijen, waarvan 61 gewonnen staat Eersel op het hoogste niveau van de sport.

ONE als geduchte concurrent voor Glory Kickboxing

Naast de aankondiging van het gevecht tussen Eersel en Nicolas, maakte ONE aan Vechtsport Info bekend dat het met DPG een samenwerking in aangegaan voor het uitzenden van haar events in Nederland. Deze zullen via livestream op AD.nl te zien zijn.

Met deze samenwerking lijkt ONE de aanval in te zetten tegen Glory. ONE heeft wekelijks events waar ook Nederlandse vechters te zien zijn, naast Eersel vecht ook voormalig Glory Kampioen Nieky Holzken voor de organisatie die naast kickboksen en Muaythai ook MMA en boksen in het programma heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws