Regian Eersel slaat Dmitry Menshikov razendsnel knock-out en behoudt ONE Championship  wereldtitel Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Regian Eersel slaat Dmitry Menshikov razendsnel knock-out en behoudt ONE Championship wereldtitel

Regian Eersel slaat Dmitry Menshikov razendsnel knock-out en behoudt ONE Championship  wereldtitel

Regian "The Immortal" Eersel versloeg eerder vandaag Dmitry Menshikov door middel van een knock-out op 0:46 van de eerste ronde en behoudt hiermee zijn ONE Championship Muay Thai lichtgewicht titel.

Regian "The Immortal" Eersel heeft een indrukwekkende overwinning behaald op Dmitry Menshikov tijdens hun gevecht vandaag. De winst kwam al in de eerste ronde en eindigde met een spectaculaire knock-out op slechts 46 seconden in de wedstrijd.

Eersel verplettert Dmitry Menshikov met een verwoestende knock-out in de eerste ronde

Eersel, bekend om zijn kracht en technische vaardigheden, liet zien waarom hij de bijnaam "The Immortal" heeft verdiend. Vanaf het begin van het gevecht domineerde hij de ring. Dit was voor Eersel zijn tweede succesvolle verdediging van de Muay Thai titel

Eersel heeft nu een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn professionele vechtsportcarrière en laat zien dat hij een ware kampioen is waar Nederland trots op kan zijn. Eersel heeft ook al lange tijd de ONE lichtgewicht titel in bezit en blijkt onverslaanbaar in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws