Bokskampioen doodgeschoten op straat: 'Gerichte aanslag' Nieuws
Nieuws

Bokskampioen doodgeschoten op straat: 'Gerichte aanslag'

Bokskampioen doodgeschoten op straat: 'Gerichte aanslag'

Isaiah Olugbemi, die vorige maand nog het National Golden Gloves kampioenschap in het zwaargewicht won, werd meerdere keren beschoten in zijn woonplaats Odenton, Maryland, volgens verschillende berichten.

Op maandagavond werd de nationale amateur bokskampioen, wiens carrière een veelbelovende opwaartse spiraal maakte, doodgeschoten in wat de politie beschrijft als een 'gerichte' aanslag. De bokser was hard op weg prof te worden.

De politie reageerde op een schietincident om 21:45 uur bij het kruispunt van Meadowmist Way en Stehlik Drive - het blok waar de 27-jarige woonde - en trof hem aan op de grond met zes schotwonden.

Bokskampioen doodgeschoten op straat: 'Gerichte aanslag'
Kokskampioen Isaiah Olugbemi (L) doodgeschoten op straat gerichte aanslag

Overgebracht naar Shock Trauma in Baltimore

Olugbemi werd per helikopter overgebracht naar Shock Trauma in Baltimore, waar hij later aan zijn verwondingen overleed.

Justin Mulcahy, een woordvoerder van de Anne Arundel County Police, meldt dat het onderzoek zich nog in een vroeg stadium bevindt en dat er geen updates zijn over verdachten of motief. De politie gelooft dat de schietpartij een gerichte aanval was en niet willekeurig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws