PFL MMA slaat grote slag: Zet ongeslagen vechter op meerjarig contract MMA Nieuws
MMA Nieuws

PFL MMA slaat grote slag: Zet ongeslagen vechter op meerjarig contract

PFL MMA slaat grote slag: Zet ongeslagen vechter op meerjarig contract

Baysangur Chamsoudinov een vechter die nog nooit een nederlaag heeft meegemaakt (8-0) heeft vandaag een exclusief contract voor meerdere wedstrijden getekend bij de Professional Fighters League PFL.

Chamsoudinov zal deelnemen aan de PFLMMA PFLEurop en Bellator MMA-wedstrijden. De 22-jarige Franse Tsjetsjeense vechter Chamsoudinov strijdt in het weltergewicht. Hij heeft momenteel 8 overwinningen waarvan 6 door knock-out. Chamsoudinov is bekend om zijn sterke grappling vaardigheden en zijn agressieve vechtstijl.

De PFL is een organisatie die toernooien organiseert. De vechters strijden om titels en prijzen in verschillende gewichtsklassen. De bekende Jake Paul Youtube ster en bokser is een van de aandeelhouders bij PFL.

Jake Paul groot aandeelhouder bij PFL

De PFL heeft een aantal van de beste vechters ter wereld onder contract waaronder ex-Glory kampioen Cedric Doumbe, en is een van de snelst groeiende MMA-verenigingen ter wereld. De Europese tak van de PFL is PFL Europ. De organisatie organiseert wedstrijden over heel Europa en biedt een platform aan Europese vechters om te strijden om een titel en een beloning van 1 miljoen.

Bellator MMA is een van de beste MMA-organisaties ter wereld. De organisatie heeft contracten met enkele van de beste vechters ter wereld en organiseert gevechten over de hele wereld. Het contract van Chamsoudinov met de PFL PFL Europ en Bellator MMA is uniek.

De vechter mag voor het eerst in drie verschillende wedstrijden uitkomen. Chamsoudinov krijgt hierdoor de kans om in drie verschillende wedstrijden te vechten tegen de beste vechters ter wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws