Boksfluencer Jake Paul blij met super deal vriendin Jutta Leerdam! 'Boss Babe' Nieuws
Nieuws

Boksfluencer Jake Paul blij met super deal vriendin Jutta Leerdam! 'Boss Babe'

Boksfluencer Jake Paul blij met super deal vriendin Jutta Leerdam! 'Boss Babe'

Jutta Leerdam de Nederlandse topschaatster en zesvoudig wereldkampioene, heeft haar fans verrast met een nieuw partnerschap met het miljardenbedrijf Hugo Boss, dat ze onthulde op Instagram.

Haar relatie met Bokser en You†ube-ster Jake Paul, die in april begon, heeft haar nog meer respect en aandacht opgeleverd. Ze werden snel een opvallend stel op sociale media, waar ze elkaar openlijk steunen in hun carrières. Dit partnerschap welke mede tot stand kwam door haar relatie met de bokser toont Leerdam's duizelingwekkende overgang van de ijsbaan naar de modewereld en heeft fans enthousiast gemaakt.

Fans waren ook enthousiast over Jake Paul's reactie in de aankondiging, waarbij hij drie ondeugende emoji's achterliet. De samenwerking tussen Jake en Jutta is opvallend, aangezien Jake zich transformeert van een YouTube-influencer tot een bokser en met kritiek te maken heeft gehad vanwege zijn verleden. Leerdam, een atlete die de uitdagingen uit eerste hand kent, biedt ongetwijfeld steun en stabiliteit. Haar recente foto's tonen haar nieuwe samenwerking met Hugo Boss en hebben haar fans enthousiast gemaakt.

Leerdam's en JJake Paul's fanbase blijft groeien, vooral nadat ze over de Milan Fashion Week-catwalk voor Hugo Boss liep, waarbij haar schaatstalent haar van pas kwam. De fans waren echter vooral onder de indruk van haar recente foto's op Instagram, en ze uitten hun bewondering voor haar prestaties in de modewereld. Eén fan benadrukte haar veelzijdigheid en het belang van meerdere talenten in de sportwereld. Haar onberispelijke gevoel voor mode kreeg ook veel lof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws