Glory's Alim Nabiev: De stilte na de controverse - Wanneer komt de topvechter terug? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory's Alim Nabiev: De stilte na de controverse - Wanneer komt de topvechter terug?

Glory's Alim Nabiev: De stilte na de controverse - Wanneer komt de topvechter terug?

Alim Nabiev, de geprezen Glory Kickbokser met 53 overwinningen, waaronder 20 (T)KO's en 27 beslissingsoverwinningen, en slechts 9 verliezen in zijn indrukwekkende carrière, heeft sinds november 2022 geen actie meer gezien in de Glory-ring. Dit heeft fans over de hele wereld zich af laten vragen: waar is deze topvechter gebleven?

Nabiev's laatste gevecht bij Glory was tegen Endy Semeleer, waarbij de weltergewicht wereldtitel op het spel stond. Het was een gevecht dat omgeven was door controverses en waarbij de beslissing van de jury het onderwerp van verhitte discussie was. Hoewel de nederlaag tegen Semeleer twijfels opriep, bleef Nabiev een van de meest gerespecteerde en getalenteerde vechters in de weltergewicht divisie van Glory.

Fans zouden Alim Nabiev graag weer in actie zien

Fans en kenners van de sport waren in afwachting van zijn terugkeer, in de hoop dat hij de kans zou krijgen om zich te herstellen van de teleurstelling en zijn heerschappij in de ring voort te zetten. Echter, ondanks de wens van de fans om de topvechter weer in actie te zien, heeft Glory hem het afgelopen jaar niet meer ingepland voor een evenement.

Hoe dan ook, fans blijven ongeduldig wachten op nieuws over wanneer deze getalenteerde kickbokser weer in de ring zal stappen. Nabiev heeft bewezen een geduchte tegenstander te zijn en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in zijn Glory-carrière. Zijn terugkeer zou ongetwijfeld voor opwinding en spanning zorgen in de wereld van het kickboksen.

Hopelijk krijgen fans binnenkort het nieuws waar ze op wachten en kunnen ze hun favoriete vechter weer in actie zien. Tot die tijd blijft de vraag hangen: wanneer komt Alim Nabiev terug naar Glory?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws