Nate Diaz en Jake Paul MMA-gevecht in de PFL: 'De langverwachte rematch' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz en Jake Paul MMA-gevecht in de PFL: 'De langverwachte rematch'

Nate Diaz en Jake Paul MMA-gevecht in de PFL: 'De langverwachte rematch'

Francis Ngannou deed een bom van speculatie afgaan over een mogelijke rematch tussen Nate Diaz en Jake Paul aan de zijlijn van zijn eigen gevecht tijdens een gesprek met Joe Rogan.

De 37-jarige voormalige UFC-vechter had onlangs een raadselachtige interactie met Joe Rogan in zijn podcast. Tijdens hun gesprek over de betalingen aan UFC-vechters doken ze ook in het onderwerp van het inkomstenmodel van de PFL. Rogan vroeg Ngannou naar de bron van de financiering van de PFL. Rogan voegde eraan toe: "Waar haalt de PFL al dat geld vandaan, want ze hebben geen pay-per-view-model, dus hoe komen ze aan al dat geld?"

Terwijl Ngannou deze vraag beantwoordde, liet hij een bom vallen over een mogelijke rematch tussen Nate Diaz en Jake Paul op het event waar hijzelf ook vecht. Ngannou verklaarde: "Ze staan in de contracten - supergevechten, super pay-per-view-gevechten. Er is ook Jake Paul, die potentieel in het supergevecht zal vechten."

Showdown tussen Jake Paul en Nate Diaz

Rogan, nieuwsgierig als altijd, dook dieper en merkte op dat hij gehoord had dat dit gevecht zou kunnen plaatsvinden. Hij voegde eraan toe dat als dit gevecht zou gebeuren, het ongetwijfeld een enorm evenement zou worden. Ngannou voegde eraan toe: "Tegen wie gaat hij vechten? Ik hoorde dat ze praten over een gevecht met Nate Diaz. Als ze dat op een undercard met jou zouden doen, zou dat veel mensen trekken, want de bokswedstrijd is vrij recentelijk."

Het eerste gevecht tussen Nate Diaz en Jake Paul was een boksevenement dat plaatsvond in het American Airlines Centre in Dallas op 5 augustus. Het gevecht zelf was een spektakel. Het was de debuutwedstrijd van Nate Diaz in de wereld van het boksen. Ondanks de duidelijke voorkeur van het publiek voor Diaz, kwam Paul als winnaar uit de bus met een unanieme beslissing. De scores van de jury waren 97-92, 98-91 en 98-91 in het voordeel van Paul.

Na de wedstrijd sprak Paul zijn sterke wens uit voor een rematch met Nate Diaz, zij het dit keer in de octagon van mixed martial arts. Paul hoopt vurig op een ontmoeting in MMA en heeft een indrukwekkend prijskaartje van $10 miljoen aan deze wens gehecht om Diaz zover te krijgenhet gevecht aan te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws