Boksfenomeen Mike Tyson onder vuur om social media post! 'Het stomste ooit' Nieuws
Nieuws

Boksfenomeen Mike Tyson onder vuur om social media post! 'Het stomste ooit'

Boksfenomeen Mike Tyson onder vuur om social media post! 'Het stomste ooit'

Mike Tyson is het onderwerp van kritiek nadat hij Dana White's slap-fighting league: Power Slap heeft gepromoot.

Boksfenomeen Tyson had eerder al zijn enthousiasme hierover gedeeld en de fans waren meteen sceptisch. Hoewel er een aantal andere beroemdheden zijn die hun steun aan Dana White hebben uitgesproken, zijn de volgers van Tyson minder enthousiast.

Mike Tyson is het onderwerp van kritiek

Fans klaagden over zijn promotie van wat zij beschouwen als een niet-echte sport, waar zelfs gesuggereerd werd dat Mike Tyson betaald zou worden om het te promoten. Hoewel er ook wel enthousiaste reacties waren, was de algemene reactie van kritiek.

"Mike, begin alsjeblieft niet met het plaatsen van deze onzin. Ik wil je niet ontvolgen. Het stomste spel ooit in de geschiedenis!! Hoeveel betalen ze je Mike, want je zou deze onzin toch nooit promoten", schrijven boze fans. "Hersenbeschadiging houding. Deze sh*t is slecht, promoot het niet. "

Dit toont aan dat fans het oneens zijn met Mike Tyson's promotie van Power Slap. De kritiek op Power Slap houdt nooit op. De promotie staat op de vuurlinie sinds het inaugurele seizoen eerder dit jaar. Het lijkt Dana White echter niet van de wijs te brengen, omdat hij beweert dat de competitie recordbrekende cijfers haalt in termen van weergaven en ook in geld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws