Topkickbokser Boutasaa ten onder tegen 'stalen kin' Siasarani in ware ringoorlog Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Boutasaa ten onder tegen 'stalen kin' Siasarani in ware ringoorlog

Topkickbokser Boutasaa ten onder tegen 'stalen kin' Siasarani in ware ringoorlog

Mohammed Boutasaa de voormalige Enfusion kampioen, liep vandaag tegen zijn tweede verlies aan bij ONE Championship door een verlies tegen Mohammed Siasarani.

De Marokkaanse-Nederlandse Boutasaa kwam een jaar geleden bij ONE binnen als een ongeslagen Enfusion-kampioen in de 67 kg-divisie. De uitblinker van Team Bennasser won zijn debuut tegen Davit Kiria op ONE 157 in mei 2022, maar leed afgelopen oktober zijn eerste verlies tegen Sitthichai Sitsongpeenong.

Mohammed Boutasaa verliest van Mohammed Siasarani

Vandaag was het de Iraniër Siasarani die Boutasaa zijn tweede verlies bij ONE toebracht. Siasarani kreeg wel een aantal waarschuwingen van de scheidsrechter, die zelfs de Iraniër naar diens coach verwees om de vechter duidelijk te maken dat het menens was.

Boutasaa gaf zich echter niet zomaar gewonnen en gaf goed tegengas, echter bleek Siasarani de dominerende vechter die blijkbaar over een stalen kin blijkt te beschikken deze ging er met een unanieme winst vandoor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws