🎥 Enorme vechtpartij! Tommy Fury slaat erop los in het publiek bij KSI vs Joe Fournier event Nieuws
Nieuws

🎥 Enorme vechtpartij! Tommy Fury slaat erop los in het publiek bij KSI vs Joe Fournier event

🎥 Enorme vechtpartij! Tommy Fury slaat erop los in het publiek bij KSI vs Joe Fournier event

Tommy Fury heeft was gisteravond betrokken bij een gevecht ringside met Idris Virgo tijdens de KSI vs Joe Fournier onderkaart in Londen.

Bokser Fury was aanwezig in het midden van lopende onderhandelingen voor zijn gevecht tegen KSI later dit jaar. Echter, hij kreeg geen rustig avondje ringside om naar de gevechten te kijken. Halverwege de onderkaart versloeg Anthony Taylor zijn rivaal Salt Papi.

Net voordat de beslissing bekendgemaakt werd, werd Fury geconfronteerd door Idris Virgo. Net als Fury is Virgo een voormalig Love Island ster die nu een ongeslagen bokser is. Toen de twee elkaar bij ringside kruisten, resulteerde dat in een vechtpartij.

Tommy Fury aan het knokken tegen Idris Virgo

Fury werd gezien in een houdgreep terwijl de twee met elkaar vochten. Ze werden gescheiden door een grote groep, waaronder de vader van Fury, John Fury. Ook de voormalige cruiserweight koning Mairis Briedis was betrokken bij het afbreken van de drama.

Binnen 30 seconden was de situatie gekalmeerd toen de twee uit elkaar getrokken werden door beveiliging. Toen hij later werd gevraagd naar de confrontatie met Virgo, vertelde Fury: "Hij is gewoon een andere sukkel die op zoek is naar een betaalde baan, dat is alles."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws