'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter Nieuws
Nieuws

'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

'Blufkikker!' Jake Paul schijt peuken voor DEZE UFC-vechter

Paddy Pimblett gelooft dat Jake Paul blufte met zijn sparring uitdaging. Paul daagde de UFC-vechter uit om voor 1 miljoen dollar te komen knokken. Echter heeft Pimblett andere prioriteiten.

Tijdens een interview vorige week zei Pimblett, hoewel hij erkent dat Jake Paul een goede bokser is, dat diens gevechten 'doorgestoken kaart' zijn. Paul nam kennis van het commentaar en bood de Brit $ 1 miljoen aan als hij hem kon verslaan in een sparringsessie. Mocht Pimblett echter verliezen, dan zou hij lid moeten worden van Paul's United Fighters Association.

Pimblett adviseerde Paul om naar Las Vegas te komen en het voor elkaar te krijgen, waarop Paul voorstelde om na UFC 282 naar Puerto Rico te vliegen. Pimblett besprak de uitdaging van Paul op zijn YouTube-kanaal.

Slimmerik

“Heel goed wetende dat ik volgende week vecht daagde hij mij uit. Jongen, ik zal altijd tegen hem sparren", zei Pimblett. ,,Hij zou me geen miljoen dollar geven nadat ik hem in elkaar heb geslagen. Hij weet wel wanneer hij iemand uitdaagt. Maar in werkelijkheid schijt hij peuken de blufkikker."

“Jake Paul heeft geboekt om mijn podcast te doen op 5 januari. Hij is niet dom, hij weet wat hij doet. Geef hem wat hem toekomt, hij is behoorlijk slim. Pimblett heeft meer dan een sparring-uitdaging in gedachten, want hij maakt zich op voor een ontmoeting met Jared Gordon (aanstaande zaterdag 10 november in de lichtgewicht co-main headliner bij UFC 282 .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws