Paddy Pimblett vs Conor McGregor: 'zal de grootste UFC pay-per-view ooit zijn' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Paddy Pimblett vs Conor McGregor: 'zal de grootste UFC pay-per-view ooit zijn'

Paddy Pimblett vs Conor McGregor: 'zal de grootste UFC pay-per-view ooit zijn'

Paddy Pimblett twijfelt er niet aan dat een gevecht tussen hem en Conor McGregor het meest verkochte gevecht in de UFC-geschiedenis zou zijn. Pimblett zal deelnemen aan zijn eerste pay-per-view-evenement wanneer hij Jared Gordon ontmoet in het UFC 282 co-main event op 10 december in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Voormalig UFC-tweevoudig kampioen McGregor blijft de grootste ster en hoogste trekking van de sport. Maar Pimblett is naar voren gekomen als een van de meest populaire vechters op het rooster. Hij denkt dat vechten tegen Conor onvermijdelijk historische cijfers zou opleveren.

"Het zou de grootste pay-per-view zijn die de UFC ooit heeft gezien, zoals het zo gezegd is, spreekt voor zich", vertelde Pimblett aan ESPN. Een ding dat een mogelijk toekomstig gevecht tussen Pimblett en McGregor in de weg staat, zou een verandering in divisie voor McGregor kunnen zijn.

Ik ga ook

"Ik denk dat wanneer Conor terugkomt, hij zal vechten op welter gewicht", zei Pimblett. ,,Maar ik respecteer Conor, weet je wat ik bedoel? Wat hij voor deze sport heeft gedaan, hij heeft veel meer gedaan dan de meeste mensen die deze sport hebben gedaan. "

Nu McGregor tijdens zijn vrije tijd door een blessure in omvang was toegenomen, zouden zijn lichtgewicht dagen even achter hem kunnen liggen. Maar voor een gevecht van deze omvang zei Pimblett dat hij indien nodig ook op weltergewicht zou gaan vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws