Zoethoudertje! Conor McGregor terug naar de UFC maar niet zoals verwacht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Zoethoudertje! Conor McGregor terug naar de UFC maar niet zoals verwacht

Zoethoudertje! Conor McGregor terug naar de UFC maar niet zoals verwacht

Conor McGregor's terugkeer naar de UFC kan mogelijk worden gekoppeld aan 'The Ultimate Fighter'. McGregor claimt te zijn gevraagd als coach voor het programma.

In een Instagram-bericht gisteren zei de voormalige UFC-kampioen dat hij de kans heeft gekregen om voor de tweede keer te coachen op de realityshow. McGregor was eerder een coach op "TUF 22" tegenover Urijah Faber in 2015.

"Dit is een momentopname van het oorspronkelijke 'Ultimate Fighter'-huis waar ik coachte tegen Urijah Faber', schreef McGregor. “Deze foto was echter net voor de show. Het was vlak voordat ik mijn eerste wereldtitel won, door Urijah-teamgenoot Chad Mendes te verslaan … Ik ging toen direct na het gevecht de beroemde vechtshow coachen. "

Conor McGregor was eerder UFC TUF coach

“Ik heb zojuist het aanbod gekregen om deze rol weer te coachen. Ik vind het leuk. Het is volledige onderdompeling, die nodig is. Ik zie vechters in de rij staan. "

UFC-president Dana White deelde later de post van McGregor op zijn Instagram-verhalen, wat de claim van de Ierse ster geloofwaardiger lijkt te maken. Fans reageerden door te zeggen dat de coaching klus een zoethoudertje lijkt en dat ze de Ier liever zien vechten. McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij in juli 2021 zijn been brak tijdens een nederlaag tegen Dustin Poirier bij UFC 264.

Het ziet er dus naar uit dat McGregor wel naar de UFC terugkeert maar niet als vechter. Wat vindt jij daarvan? Reageer onder aan deze pagina in de comments!

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws