'Bid voor hem!' Doodzieke UFC-veteraan Rumble Johnson is er slecht aan toe Nieuws
Nieuws

'Bid voor hem!' Doodzieke UFC-veteraan Rumble Johnson is er slecht aan toe

'Bid voor hem!' Doodzieke UFC-veteraan Rumble Johnson is er slecht aan toe

Het gaat niet goed met Anthony Johnson. De voormalige UFC-titeluitdager blijft worstelen met niet nader genoemde gezondheidsproblemen.

Johnson heeft niet meer aan wedstrijden deelgenomen sinds hij Jose Augusto Azevedo Barros in mei 2021 onder de Bellator MMA-vlag uitschakelde. Zijn enige optreden in een kooigevecht in de afgelopen vijf jaar. Mede door zijn slopende ziekte.

"Rumble, hij heeft momenteel wat gezondheidsproblemen", vertelde manager Ali Abdelaziz. "Erg verdrietig. Ik wil dat iedereen voor hem bidt. Bid voor Anthony, het gaat niet goed met hem. Hij is erg sterk, geestelijk, maar bid voor hem. "

Bagage

"Ik wil Bellator, Scott Coker, een compliment geven. Ze hebben hem gesteund. Je kunt je niet voorstellen hoeveel steun ze hen geven. Anthony, wees sterk. Veel mensen houden van je. Het komt wel goed, maar het gaat niet goed met hem." Het lijkt erop dat zijn comeback in 2022 is geannuleerd.

De 37-jarige Johnson die vier jaar aan de zijlijn heeft gestaan ​​om deze droom na te jagen , bracht een deel van de bagage die hij in UFC droeg naar zijn nieuwe huis bij Bellator MMA. Slechts enkele uren na zijn debuu toverwinning werd "Rumble" gearresteerd en beschuldigd van identiteitsdiefstal. Johnson is sindsdien niet meer gezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws