Ali AbdelAziz wees het MSG-gevecht af namens Khabib Nurmagomedov - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ali AbdelAziz wees het MSG-gevecht af namens Khabib Nurmagomedov

Ali AbdelAziz wees het MSG-gevecht af namens Khabib Nurmagomedov

Tony Ferguson: Ali AbdelAziz gaf het MSG-gevecht op in het voordeel van Khabib Nurmagomedov!

De voortdurende saga van het ‘vecht dat er nooit’ kwam tussen de 1 en 2 lichtgewichten Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov namen een rare wending.

In het meest recente hoofdstuk van de “willlen of zullen ze niet” de saga van Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov, Twitter is de scene van de laatste ontwikkelingen. Nurmagomedov, die sinds 12 november 2016 niet gevochten heeft, en slechts drie keer sinds 21 september 2013, plaatste bij Ferguson (heeft negen keer sinds 21/21/2013 gevochten) op Twitter eerder deze morgen na een tweetje “El Cucuy  over tiramisu, USADA en een therapeutische gebruiksvrijstelling. Khabib reageerde door te bellen naar Tony om “gewoon de strijd aan te nemen” en geen excuses meer te verzinnen.

Plaaggeesterij

Ferguson keerde terug met de volgende reactie, waar hij blijkbaar een kijkje achter de scènes geeft, dat een mogelijk November-gevecht op de legendarische Madison Square Garden Arena al door Nurmagomedov’s manager, Ali AbdelAziz, afgewezen werd doordat hij niet goed genoeg was om strijd aan te gaan”.

Aarts rivalen

De twee arch-rivalen vechten al bijna drie jaar op sociale media en met zo veel mislukte pogingen om elkaar te ontmoeten in de ring in die periode. Hun langdurige vete is een die hardcore fans alvast anticiperen, maar de MMA-goden blijven ons het gevecht ontkennen, omdat we natuurlijk niet zulke hevige geschenken waard zijn. Als de informatie in Tony’s tweet juist blijkt te zijn, moet men zich afvragen of ze op het einde van het jaar proberen te vechten of ze de kalender nog eens een jaar opschuiven zonder het gevecht tegen elkaar in de ring te hebben.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page