Jones roept Miocic op om UFC vechtcontract te ondertekenen Nieuws
Nieuws

Jones roept Miocic op om UFC vechtcontract te ondertekenen

Jones roept Miocic op om UFC vechtcontract te ondertekenen

Jon Jones wil een stukje Stipe Miocic voordat het jaar om is. De voormalige licht zwaargewicht kampioen daagde Miocic gisteren ut via Twitter. Wat de geruchten versterkte dat ze elkaar kunnen treffen in Jones langverwachte zwaargewicht debuut.

De UFC is naar verluidt in gesprek met Jones over het boeken van een gevecht om te dienen als de headliner van UFC 282, de laatste pay-per-view van het jaar, op 10 december in Las Vegas. De organisatie zou naar verluidt de voorkeur geven aan een match-up met zwaargewicht kampioen Francis Ngannou.

Problemen

Echter hebben Ngannou's contractproblemen en revalidatie van een knieoperatie hen blijkbaar doen wenden tot Miocic. Ngannou versloeg Miocic om zijn titel te verdienen. Jones twitterde dinsdag dat hij niet zeker weet waarom een ​​gevecht met Miocic niet is afgerond (lees verder onder video).

Jones is niet meer in de Octagon gestapt sinds hij in februari 2020 zijn titel verdedigde tegen Dominick Reyes. De 35-jarige zei aanvankelijk dat hij verwachtte de overstap naar het zwaargewicht in 2021 te maken, maar een financieel geschil met de UFC vertraagde zijn debuut.

Miocic heeft in de afgelopen drie jaar slechts drie keer gevochten. De rematch tegen Ngannou in maart 2021 en zijn tweede en derde gevecht met Daniel Cormier in respectievelijk augustus 2019 en augustus 2020.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws