Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video) Nieuws
Nieuws

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Beveiliger schiet overvaller dood! 'MMA-training helpt' (video)

Nilton César Silva Aguiar een veroordeelde moordenaar moest het met zijn leven bekopen vorige week maandag. Hij werd door een oplettende beveiliger gedood toen hij een bank wilde overvallen. De beveiliger die een amateur vechtsporter is dankt zijn snelle reactie aan zijn MMA-training.

WAARSCHUWING! De video bevat heftige beelden

Heftige videobeelden gedeeld door de Braziliaanse pers laten zien welke tafereel zich afspeelde toen Silva Aguiar op de beveiliger afrende en deze wilde doden. De beveiliger die razendsnel zijn wapen trok schoot en raakte de crimineel in de nek. Deze probeerde hevig bloedend de beveiliger alsnog neer te schieten.

Vechtsport

De mededader van Silva Aguiar ontvluchtte de bank terwijl zijn maat langzaam stierf in de draaideur van de bank. Silva Aguiar was op 5 april de gevangenis ontvlucht waar hij een levenslange straf uitzat voor het vermoorden van een politieagent in november 2015.

De beveiliger wiens naam niet werd vrijgegeven zegt tegen de pers dat hij overleefde doordat hij door vechtsport training zijn reactievermogen verscherpte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws