UFC-kampioen Pereira redt levens! 'vecht NU voor zijn landgenoten' Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen Pereira redt levens! 'vecht NU voor zijn landgenoten'

UFC-kampioen Pereira redt levens! 'vecht NU voor zijn landgenoten'

Alex Pereira UFC licht zwaargewicht kampioen doneert veel geld om de slachtoffers van de overstromingen in zijn thuisland Brazilië te helpen.

Pereira geeft maar liefst $100.000 aan hulporganisaties die zich inzetten voor noodhulp en herstelwerkzaamheden in het zuiden van Brazilië.

Verwoestende overstromingen eisen hoge tol

De ramp heeft volgens de laatste berichten van Reuters al aan meer dan 90 mensen het leven gekost. Daarnaast zijn ruim 155.000 Brazilianen dakloos geraakt. Pereira wil niet toekijken hoe zijn landgenoten lijden en besloot daarom een flinke donatie te doen.

Alex Pereira doneert ruim $120.000 aan noodhulp

"Veel mensen in het zuiden hebben het zwaar te verduren door de regenval en overstromingen," vertelde Pereira aan MMA HOJE (bron: @ChampRDS op Twitter). "Ik heb onlangs uit eigen zak een donatie gedaan. Niemand heeft me daarbij geholpen. Naast andere donaties heb ik ook $100.000 aan voedsel geschonken aan mensen in nood in Brazilië."

"Nu ga ik ook nog eens $20.000 doneren aan het zuiden voor deze tragedie. Ik doe wat ik kan."

Pereira, die zijn licht zwaargewicht titel met een knock-out overwinning op Jamahal Hill in de hoofdwedstrijd van UFC 300 verdedigde, maakte niet bekend naar welke specifieke hulporganisatie(s) zijn donatie is gegaan.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws