🎥 Topkickbokser Thian de Vries belooft knokpartij op Enfusion Dordrecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Topkickbokser Thian de Vries belooft knokpartij op Enfusion Dordrecht

🎥 Topkickbokser Thian de Vries belooft knokpartij op Enfusion Dordrecht

Thian de Vries is met recht een van de grootste smaakmakers van het Nederlandse kickboksen. De ongeslagen vechter bij Enfusion heeft zich met zijn spectaculaire vechtstijl en knock-out kracht in de kijker gespeeld en is klaar om de volgende stap te zetten in zijn carrière.

De bijnaam Tarzan past De Vries perfect. In de ring is hij een ware beest, die zijn tegenstanders met overweldigende kracht en precisie overmeestert. De ene na de andere tegenstander valt door zijn hand en de fans smullen van zijn agressieve vechtstijl.

Trainen bij de beste

Onder leiding van topcoach Nick Hemmers bij Hemmers Gym in Breda, een van de beste sportscholen ter wereld, slijpt De Vries zijn talenten verder bij. De harde trainingen en strikte discipline werpen hun vruchten af: De Vries is een machine geworden in de ring.

Ondanks zijn successen is De Vries nog steeds met beide benen op de grond. "Ik verbaas me vaak," vertelt hij aan ChampsTalk. "Dan komt er iemand in de supermarkt op mij af en zegt, goed bezig Thian." De plotselinge bekendheid is nog wennen voor de topvechter, maar hij geniet er zichtbaar van.

Knock-out beloofd

De Vries is duidelijk over zijn ambities: "Ik kom in de ring om iemand knock-out te slaan." En dat is precies wat hij van plan is tegen Nabil Ayyadi, met wie hij op Enfusion 157 in Dordrecht de ring deelt.

Voor de kickboksfans wordt het volgende week zaterdag een waar spektakel. Naast het Enfusion-event vindt ook Glory 92 plaats, met beide evenementen topvechters op de kaart. De fans van De Vries zullen ongetwijfeld in Dordrecht te vinden zijn om hun held te zien schitteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws