Boksende beveiliger toch geschorst! 'Mike Tyson rematch volgende halte' Nieuws
Nieuws

Boksende beveiliger toch geschorst! 'Mike Tyson rematch volgende halte'

Boksende beveiliger toch geschorst! 'Mike Tyson rematch volgende halte'

Julius Francis is alsnog geschorst voor zijn werk als beveiliger, na het knock-out slaan van een lastige kerel. Maar de Brit kijkt uit naar een rematch met Mike Tyson. Eerder deze maand verschenen er beelden van de 57-jarige voormalige bokskampioen, Francis, die de man hard aanpakte tijdens zijn baan als uitsmijter bij BOXPARK Wembley.

De video ging viraal en de huidige WBC-zwaargewicht kampioen van de wereld, Tyson Fury, reageerde zelfs met de woorden: "Ik zag de knock-out, geweldige rechterhand trouwens." Een man echter van wie we sinds het incident niets meer hebben vernomen, is Francis zelf, maar die heeft inmiddels met TMZ Sports gesproken.

Geen gevolgen

,,Ik heb het recht om mezelf te verdedigen en dat is wat ik deed", zei hij. ,,In het geval dat hij naar me toe kwam en zijn handen ophief, alsof hij me echt ging slaan, dus verdedigde ik mezelf." Francis vertelde ook dat hij kort was gearresteerd na het incident, maar dat de politie had besloten geen verdere actie te ondernemen.

In het interview werd ook onthuld dat Francis momenteel is geschorst voor de beveiliging en dat hij bezig is om het probleem op te lossen. ,,Wat er feitelijk is gebeurd, de SIA (Security Industry Authority), heeft mijn werkvergunning eigenlijk geschorst, dus ik kan op dit moment toch niet werken."

Ik zeg ja

Het recente incident van Francis zou kunnen resulteren in een mogelijke terugkeer naar de ring en de kans om misschien zelfs Mike Tyson te rematchen. Het paar ontmoette elkaar oorspronkelijk in 2000 in de M.E.N Arena in Manchester en het was de eerste keer dat Tyson in Engeland vocht.

,,Ik ga het zeker overwegen", zei Francis over het vechten tegen Tyson voor de tweede keer. ,,Ja, we kunnen een rematch houden. Ik weet niet of iemand het wil zien, maar ik zeg ja", aldus Francis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws