Bekende Tiktokker krijgt slaag van UFC-ster Pereira: Zoons deden ook mee (video) Nieuws
Nieuws

Bekende Tiktokker krijgt slaag van UFC-ster Pereira: Zoons deden ook mee (video)

Bekende Tiktokker krijgt slaag van UFC-ster Pereira: Zoons deden ook mee (video)

TikToker PapiGio heeft onlangs beelden gedeeld van zijn sparringsessie met UFC lichtzwaargewicht kampioen Alex Pereira, diens zonen en enkele andere leden van de sportschool bij Cruz Mixed Martial Arts gym in New Jersey.

In de video is te zien hoe PapiGio licht spart met 'Poatan' en zijn zonen, voordat de sessie intenser wordt met een van de andere sportschoolleden, wat resulteert in een bloederige en gekneusde PapiGio.

Fans onder de indruk van PapiGio's Moed

Vechtsportfans lijken onder de indruk van de moed van de TikToker om de mat op te gaan met ervaren vechters. Dit blijkt uit de vele reacties in zijn commentaarsectie. Fans uiten hun bewondering en verbazing over PapiGio's durf en de unieke ervaring die hij beleeft door te trainen met dergelijke professionele vechters.

Alex Pereira bespreekt zijn volgende gevecht

In een recent interview met FULL SEND MMA besprak Alex Pereira een reeks onderwerpen, waaronder zijn volgende gevecht in de octagon. Pereira, die zijn training hervat heeft, wacht op de officiële bekendmaking van zijn volgende gevecht door de UFC.

Hoewel hij zijn volgende tegenstander niet onthult, wordt Pereira gelinkt aan verschillende prominente gevechten, waaronder een zwaargewicht clash tegen Tom Aspinall, een lichtzwaargewicht grudge match tegen Israel Adesanya, en zelfs een mogelijk gevecht tegen Khamzat Chimaev.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws