πŸŽ₯ Kickbokser krijgt pak slaag na 7.000 km vliegen! 'Uitdaging loopt verkeerd af' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Kickbokser krijgt pak slaag na 7.000 km vliegen! 'Uitdaging loopt verkeerd af'

πŸŽ₯ Kickbokser krijgt pak slaag na 7.000 km vliegen! 'Uitdaging loopt verkeerd af'

Een Muay Thai kickbokser die naar Madagascar reisde voor een confrontatie met de Moraingy-kampioen, Doudou Anjiabe, kreeg een geweldig pak slaag en dat na 7.000 km vliegen.

Moraingy, ook wel bekend als Moringue, is een fascinerende traditionele vechtstijl zonder wapens en met blote vuisten, met wortels die teruggaan tot de Maroseranana-dynastie van het Sakalava-koninkrijk langs de westkust van Madagascar. Het heeft een aantal vergelijkende technieken als het kickboksen.

De kickbokser uit Thailand die niet bij naam bekend is, had het klaarblijkelijk op zich genomen om Doudou Anjiabe een lesje te leren. Echter liep dat compleet onverwacht voor hem af en verloor hij.

In de kern draait de praktijk van Moraingy om het concept van "fihavanana," dat verschillende dorpsgemeenschappen bij elkaar brengt, banden smeedt en hun samenhang versterkt. Voor beoefenaars is het een manifestatie van respect voor zichzelf en anderen.

Wat techniek betreft, gebruikt een Moraingy-vechter een combinatie van "stoten" en af en toe "trappen" om zijn tegenstander te overwinnen. De kunst van Moraingy omvat verschillende stoten.

Wat is de vechtstijl Moraingy?

Moraingy techniek en stijlen Moraingy techniek en stijlen uitleg
Misto Bekend om zijn rechte stoten
Mandraoky Een stijl gekenmerkt door krachtige hoekstoten
Vangofary Een stoot die in een neerwaartse hoek wordt uitgevoerd
Vangomioriky Lijkt op de bekende boksbeweging "de uppercut.
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws