🎥 Internet pester krijgt pak slaag van UFC vechter Matt Brown! 'Kwam gewoon opdagen' Nieuws
Nieuws

🎥 Internet pester krijgt pak slaag van UFC vechter Matt Brown! 'Kwam gewoon opdagen'

🎥 Internet pester krijgt pak slaag van UFC vechter Matt Brown! 'Kwam gewoon opdagen'

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft UFC-vechter Matt Brown een video op Twitter geplaatst waarin hij een internet pester een flink pak slaag geeft.

De internet pester had tegen alle verwachtingen in de moed verzameld om Brown uit te dagen, in de veronderstelling dat hij kon winnen van de ervaren vechtsporter.

"Dit is het verhaal van een internettrol die beweerde dat hij mij en mijn hele team in elkaar zou slaan... Zie je, in die tijd, rond 2014, als je online kritiek op mij leverde, gaf ik je het adres van mijn sportschool," vertelde Brown. "Natuurlijk kwam er nooit iemand opdagen. Tot deze arme kerel langskwam."

"Hij kwam daadwerkelijk opdagen, maar hij wist niet dat mijn 'team' dat hij dacht te verslaan, alleen uit mijzelf bestond. Dat ontdekte hij snel genoeg. Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord. Hoop dat het goed met hem gaat en dat hij het huis van zijn moeder heeft verlaten!"

Een fan van Brown merkte op: "Ik zal nooit begrijpen hoe een gewoon persoon denkt dat hij een UFC-vechter kan verslaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws