'Ik knok tegen McGregor op elk gewicht': UFC-kampioen wil gevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik knok tegen McGregor op elk gewicht': UFC-kampioen wil gevecht

'Ik knok tegen McGregor op elk gewicht': UFC-kampioen wil gevecht

UFC-kampioen vedergewicht Alexander Volkanovski kijkt uit naar een match-up met Conor McGregor voordat hij zelf met pensioen gaat.

Volkanovski is klaar om zijn volgende vedergewicht titelverdediging te maken tegen Chan Sung Jung (ook wel bekend als 'The Korean Zombie') in de komende UFC 273 headliner. Volkanovski boekte zijn laatste gevecht een dominante overwinning op Brian Ortega op UFC 266 9gaat verder onder video).

Volkanovski zou het vervolgens opnemen tegen Max Holloway voordat Holloway zich terugtrok met een blessure. Jung is de volgende man, maar een gevecht met McGregor blijft bij kampioen Volkanovski in zijn gedachten.

Iedereen uitgeschakeld

,,Het is duidelijk dat Conor altijd zijn naam naar buiten zal brengen", zei Volkanovski. ,,Je moet niet vergeten, hij was een vedergewicht, hij was een kampioen van mijn divisie. Dus ik heb al de vedergewicht kampioenen uitgeschakeld."

,,Conor is de enige die nog over is, nietwaar? Het zou natuurlijk een droom zijn. En dan heb ik alle andere kampioenen in mijn divisie uitgeschakeld. Dus dat zou ongelooflijk zijn."

McGregor mikt later dit jaar op een terugkeer naar de Octagon na een vervelende beenbreuk bij UFC 264. Het is onduidelijk op welk gewicht McGregor zal vechten voor zijn terugkeer, maar een gevecht met Volkanovski zal misschien niet zo snel mogelijk zijn dit jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws