'Stuk stront!' Andrew Tate compleet afgemaakt door UFC kampioen Sean Strickland Nieuws
Nieuws

'Stuk stront!' Andrew Tate compleet afgemaakt door UFC kampioen Sean Strickland

'Stuk stront!' Andrew Tate compleet afgemaakt door UFC kampioen Sean Strickland

UFC middengewicht kampioen Sean Strickland heeft zijn pijlen gericht op Andrew Tate. Tate is een voormalig kickbokser die superberoemd werd op sociale media en beweerde dat hij het internet had veroverd. Hij is echter ook in juridische problemen geraakt, aangezien hij momenteel onderzoek ondergaat naar mensenhandel en verkrachting, beschuldigingen die hij ontkent.

Voordat dit alles openbaar werd, was Andrew Tate altijd in het nieuws in de wereld van vechtsporten, omdat hij zijn gedachten deelde over UFC-gevechten en sommige vechters zelfs bevriend met hem werden. Pas gekroonde UFC-kampioen Sean Strickland is echter helemaal geen fan van hem en deelde de volgende beoordeling van 'Cobra' tijdens een gesprek op de Full Send Podcast.

Andrew Tate is een stuk stront

"Hier is het ding over Andrew Tate, als jonge mannen begrijp ik waarom jullie naar hem opkijken, want jullie zijn gewetenloze mannen. Jullie hebben geen waarden, jullie hebben geen positieve mannelijke rolmodellen," zei Strickland op de Full Send Podcast. "Dus, jullie klampen je vast aan zo'n stuk stront als Tate, die geld heeft, die vrouwen heeft. Jullie zeggen: Ik wil zijn zoals Tate, al mijn problemen in de wereld zijn omdat vrouwen me neuken, dit fokt me op. Dat is het niet. Andrew Tate is een oplichter..."

Sean Strickland ging verder: "Om te zien hoe hij sprak zonder enig berouw, het was niet, 'Weet je wat, man? Ik heb iets gedaan dat zo immoreel is. Ik heb mannen misbruikt, ik heb geld van mannen afgepakt,' het was eerder van, 'Nee, fuck them. Ik ben een oplichter, ik ben een stuk stront.' Dus, Andrew Tate, jullie, als je naar een man wilt opkijken, kijk dan naar een man als Jordan Peterson", aldus Strickland.

"Hij begrijpt mannelijkheid, eerlijkheid, hoe je een man moet zijn, maar ik zeg je, Andrew Tate, hij is niet jullie messias. Hij zou jullie voor een dollar verkopen. Hij is een pooier, hij is een hoer." Sommige mensen zijn misschien verrast door de opmerkingen van Sean Strickland over Andrew Tate, maar het is duidelijk dat de nieuwe UFC middengewicht kampioen geen fan is van de voormalige kickbokser.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws