'Badass!' McGregor geeft oud-rivaal de schuld van beenbreuk Nieuws
Nieuws

'Badass!' McGregor geeft oud-rivaal de schuld van beenbreuk

'Badass!' McGregor geeft oud-rivaal de schuld van beenbreuk

Conor McGregor blijft de grootste naam in de vechtsport. Maar zijn beruchte beenbreuk van vorig jaar heeft hem voorlopig op de reservebank gezet. De Ier verklaard dat de breuk al een paar jaar gelden werd veroorzaakt.

UFC-ster McGregor deelde een door fans geposte video waarin hij perfect een low-kick van Nate Diaz afweerde. De Ier gaf hun tweede gevecht de schuld voor het verzwakken van zijn scheenbeen. McGregor beweerde dat zijn strategie in de rematch op UFC 202 met Diaz in 2016, uiteindelijk leidde tot de beenbreuk tegen Dustin Poirier.

Oorzaak

,,Mooi. Het begin van mijn scheenbeen beschadiging, zo begon dit gevecht ook. Nate controleerde mijn trap in de allereerste ronde. Ik raakte zijn knie vol op", schreef McGregor. ,,Dat is de oorzaak dat ik later mijn been brak. Het komt met het territorium als je een echte badass bent."

Trouw aan het merk, ging McGregor door met het verwijderen van de tweet kort nadat hij deze had geplaatst. Maar werd vastgelegd door oplettende fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws