'Dat was bullshit!' Bokser zwaar pissed-off en eist rematch na chaos gevecht (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dat was bullshit!' Bokser zwaar pissed-off en eist rematch na chaos gevecht (video)

'Dat was bullshit!' Bokser zwaar pissed-off en eist rematch na chaos gevecht (video)

Paul Gallen's knockout overwinning vandaag in de Nissan Arena in Brisbane, Australië op Justin Hodge tijdens Origin Rumble was absoluut chaotisch te noemen.

Gallen bereikte eerder vandaag wat maar weinig anderen hebben door op één avond twee professionele bokswedstrijden te winnen; hij versloeg Ben Hannant via unaniem besluit over vier ronden, en keerde een uur later terug om Hodges in drie te stoppen, ondanks dat hij tijdens de tweede ronde werd neergehaald

,,Ik wil een rematch, dat was bullshit." Het gevecht van Paul Gallen met Justin Hodges was absolute CHAOS. En na een controversieel einde, was de Queenslander onvermurwbaar dat hij een rematch wilde! Oorzaak een stop door de scheidsrechter.

Ik wil die rematch

Hodges kwam voluit naar buiten en won de openingsronde. Het dak werd minuten later bijna van de arena getild toen hij Gallen liet vallen tijdens de tweede ronde, voordat de voormalige NSW Blues-kapitein zich verzamelde om de Queenslander tegen de touwen te slaan in de derde totdat het gevecht werd gestopt.

“Ik ben 41, ik heb er absoluut genoeg van. Ik doe aan [professionele sport] sinds mijn 18e. Ik heb nog één gevecht over in mijn contract en Hodgo vroeg net of ik hem een rematch wilde geven", zei Gallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws