Autogek krijgt pak slaag! 'Waggie gaat loesoe' (video) Nieuws
Nieuws

Autogek krijgt pak slaag! 'Waggie gaat loesoe' (video)

Autogek krijgt pak slaag! 'Waggie gaat loesoe' (video)

Motorcrossers zijn in de regel vredelievende mensen, maar als je hen aanvalt kan je een koekje van eigen deeg terug verwachten. De Autogek in de video kwam er bekaaid af en raakte zijn auto ook nog eens kwijt.

De autogek irriteerde zich aan de motorcrossers en begon gelijk als een wilde te beuken. Klaarblijkelijk wilde hij graag een rondje boksen maar kreeg er flink van langs. Ook leek zijn auto de benen te hebben genomen want deze reed vrolijk weg toen de man uitstapte.

Auto pleitte

Autogek wist echter niet van ophouden en bleef maar komen. De crosser verweerde zich kranig en kreeg de man een paar keer neer. Echter bleek dit een taaie in incasseren. Uiteindelijk na het pak slaag werd gekkie ontzet door omstanders. Maar waar was zijn auto?

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws