'Doodswens!' Ex Rico Verhoeven rivaal weer aan diggelen geslagen (video) Nieuws
Nieuws

'Doodswens!' Ex Rico Verhoeven rivaal weer aan diggelen geslagen (video)

'Doodswens!' Ex Rico Verhoeven rivaal weer aan diggelen geslagen (video)

Antonio "Big Foot" Silva is voor de tweede keer in de afgelopen twee weken knock-out geslagen. De voormalige rivaal van onder andere Rico Verhoeven lijkt te spelen met zijn leven.

Bigfoot leed vandaag opnieuw een TKO-verlies en misschien moet iemand ingrijpen om hem op dit moment van zichzelf te redden. Of de Braziliaan moet een ware doodswens hebben. Na een brute knock-out door Oleg Popov bij MMA Series 53 in Moskou, was het nu de beurt aan Vyacheslav Datsik om de overwinning op Silva te behalen met een staande TKO in de tweede ronde.

Het duurde niet lang voordat Silva, jaren geleden een voormalige UFC-titelkandidaat, het canvas raakte nadat hij laat in de eerste ronde werd neergehaald met een twijfelachtige stoot na de bel. In de tweede ronde dreef Datsik de Braziliaan Silva in het nauw en stompe deze alle kanten op.

Waar is hij mee bezig

Na meer dan een dozijn onbeantwoorde stoten, kwam de scheidsrechter tussenbeide om het gevecht te stoppen. Silva's record is nu 1-13-0, in zijn laatste veertien wedstrijden, waarvan 12 door TKO. Voor degenen die zich afvragen hoe Silva een bokslicentie kon krijgen gezien zijn recente reeks TKO-nederlagen, er zijn momenteel geen antwoorden.

We zullen moeten zien of een bokscommissie het juiste doet in de volgende aanvraag van Silva. In 2017 daagde Silva Rico Verhoeven uit voor de Glory zwaargewicht titel maar werd genadeloos afgestraft door de kickbokskoning.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws