Angstzweet! Iraanse Hulk moet niet vechten tegen Kazachse Titan Nieuws
Nieuws

Angstzweet! Iraanse Hulk moet niet vechten tegen Kazachse Titan

Angstzweet! Iraanse Hulk moet niet vechten tegen Kazachse Titan

Boksfans waarschuwen de "nerveuze en zwetende" Iraanse Hulk om niet te vechten tegen de Kazachse Titan. Sajad Gharibi, ook wel bekend als de 'Iranian Hulk', stond afgelopen zondag in Dubai eindelijk oog in oog met oude rivaal Djumanov Almat Bakhytovich, beter bekend als de 'Kazachse Titan'.

Boksfans zijn van mening dat de Iraanse Hulk zich moet terugtrekken uit zijn gevecht met Kazachse Titan nadat er een video opdook waarin hij er "nerveus en zwetend" uitzag tijdens de confrontatie en ving daar ook klappen. In een video was te zien hoe de enorme bodybuilder er ongeschikt uitzag terwijl hij van en naar de face-off liep.

Moet hij niet doen

Het superzwaargewicht duo ontmoette elkaar in Binou's Gym in Dubai om hun gevecht te promoten, dat aankomende zondagavond op Wicked 'n' Bad PPV plaatsvindt. De beveiliging moest het duo scheiden nadat zij elkaar bleven duwen. Wat deed denken aan de ervaring van de Iraanse Hulk met zijn laatste tegenstander Martyn Ford (lees verder onder video).

Fans maken zich zorgen over de veiligheid van de Iraanse Hulk nadat de video liet zien dat deze zwetend en ongemakkelijk leek achter de schermen. Een van hen reageerde op de video en zei: ,,We begrijpen nu wat Martin zei over deze clown. Hij is niet gebouwd voor welk soort wedstrijd dan ook. Hij is al uitgeput door gewoon te lopen."

Een ander voegde eraan toe dat "hij heel blij was toen hij uiteindelijk in de rode auto stapte", en een andere grap zei dat hij er zwanger uitzag en zei: ,,Is het niet verkeerd om te vechten als je negen maanden zwanger bent?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws