Iraanse Hulk geklapt door Kazachse Titan: 'zondag gehaktdag' (video) Nieuws
Nieuws

Iraanse Hulk geklapt door Kazachse Titan: 'zondag gehaktdag' (video)

Iraanse Hulk geklapt door Kazachse Titan: 'zondag gehaktdag' (video)

De Iraanse Hulk en Kazachse Titan zullen dit weekend met elkaar de boksring in gaan. Gisteren stonden de twee voor het eerst oog in oog. En daar werd er al flink op los geklapt toen Kazachse Titan los ging op de Iraanse reus die geen reus blijkt te zijn.

De Iraanse Hulk en Kazachse Titan waren verwikkeld in een klap duwwedstrijd toen het paar oog in oog kwam te staan ​​voor hun boksgevecht. Inmiddels kennen wij de Iraanse Hulk maar van de Kazachse Titan nog nooit gehoord. Deze blijkt de 'Engste Man' Martyn Ford de Brit en vriend van Rico Verhoeven te vervangen.

De Hulk en Ford stonden eerder gepland te boksen maar dat liep scheef toen de Hulk huilend er de brui aan gaf omdat zijn familie teleurgesteld was in hem. Nu zal hij dus op zondag 31 juli tegen de Kazach staan. Het paar schijnt al jaren ruzie te hebben en trekken nu eindelijk de bokshandschoenen aan.

Pak hem alsnog aan

Maar voordat de twee zullen knokken in Dubai was daar de staredown waar de Kazach meteen zijn losse handjes toonde.Samen wegen de twee ruim 500 kilo, dat beloofd een zwaar gevecht zondag. Toch is de Hulk Martyn Ford niet vergeten en zei deze alsnog te willen bevechten.

,,Nadat ik dit gevecht heb gewonnen, wil ik mezelf uitdagen tegen Martyn Ford, dit gevecht zal gebeuren, als Martyn te bang is om tegen mij te vechten, dan zal de wereld het weten. Ik stap nu de ring in, klaar om te vechten:, aldus de Iraanse Hulk die aanvankelijk uitgedaagd tot een MMA-gevecht door zijn rivaal, maar een optreden in vechtsporten bleef uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws