Angst Politie bewaarheid: 'Hooligans vechten terug' (video) Nieuws
Nieuws

Angst Politie bewaarheid: 'Hooligans vechten terug' (video)

Angst Politie bewaarheid: 'Hooligans vechten terug' (video)

Tijdens de wedstrijd gisteren tussen Helmond Sport tegen FC Den Bosch liep de boel flink uit de hand. Agenten werden bekogeld met vuurwerk, stenen en blikken. Ook werden meerdere politievoertuigen vernield.

Op beelden die via social media worden gedeeld is te zien dat er flink op los gevochten wordt. De politie die eerder al waarschuwde dat rellende voetbal supporters steeds georganiseerder en echte vechters onder zich hebben, hadden hun handen vol.

Na de wedstrijd vloog de vlam in de pan toen supporters van de twee clubs de confrontatie met elkaar opzochten na de wedstrijd. Na met elkaar op de vuist te zijn gegaan richtte de agressie zich op de politie.

,Eén collega heeft een blik drank op z'n hoofd gekregen", vertelt een woordvoerder van de politie aan het Brabants Dagblad. ,,Ook zijn er stevige bedreigingen geuit. Een aantal collega's gaat aangifte doen van mishandeling en bedreiging”, aldus de woordvoerder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws