K-1 legende Aerts wilde wedstrijd beëindigen: 'Vechter beschermen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 legende Aerts wilde wedstrijd beëindigen: 'Vechter beschermen'

K-1 legende Aerts wilde wedstrijd beëindigen: 'Vechter beschermen'

Badr Ferdaous stond gisteravond voor een zware taak in Boekarest, Roemenië. Waar de topkickbokser de gevaarlijke Bogdan Stoica trof. Tijdens het heftige gevecht wilde K-1 legende Peter Aerts de handdoek in de ring gooien om zijn vechter Badr te beschermen.

Het zwaargewicht gevecht tussen Ferdaous en Stoica tijdens Dynamite Fighting Show 14 eindigde in een TKO overwinning voor Stoica. Volgens Kickboxing Romania ging het er zo hard aan toe dat Aerts overwoog de handdoek in de ring te gooien om zijn vechter Ferdaous te beschermen.

Videobeelden van het gevecht laten zien dat Ferdaous zich niet zomaar gewonnen wilde geven en geducht tegenstand bood tegen de gevaarlijke Stoica. Ferdaous strandde in ronde 1 op 2:30 minuten. DFS is een van de grootste vechtsportorganisaties uit het voormalige Oostblok en heeft regelmatig Nederlandse vechters op het rooster staan.

Afgelopen week sloot de DFS organisatie een super deal om haar events in Amerika uitgezonden te krijgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws