UFC'er Dos Anjos wilde dat bloedig gevecht stopte met Moicano MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC'er Dos Anjos wilde dat bloedig gevecht stopte met Moicano

UFC'er Dos Anjos wilde dat bloedig gevecht stopte met Moicano

Rafael dos Anjos hoopte dat de dokter zijn gevecht met Renato Moicano op UFC 272 afgelopen weekend zou stoppen. Dos Anjos bracht Moicano veel schade toe, maar het gevecht werd niet gestopt.

Hoewel Moicano erg agressief begon, richtte Dos Anjos de meeste schade aan tijdens het gevecht. Dos Anjos was zijn tegenstander altijd een stap voor en vond succes waarbij Moicano volledig werd mishandeld. Tegen het einde van de derde ronde leek Dos Anjos op weg te zijn naar een overwinning. Na een hoofdschop gevolgd door een brute grond-en-pond die Moicano een bloedige puinhoop op het canvas bezorgde.

Hij overleefde en keerde terug naar zijn hoek, er slechter uit voor slijtage met snijwonden en zwelling rond zijn oog. Aan het begin van de vierde en vijfde ronde verzocht scheidsrechter Marc Goddard de arts aan de kooi om het oog van Moicano te onderzoeken. Hij kreeg toestemming en mocht doorvechten, maar Dos Anjos hield de druk hoog. Moicano keerde bijna het tij nadat hij in de laatste vijf minuten van het, maar het was niet genoeg om Dos Anjos te verslaan.

Ik wilde dat het stoppen

Tijdens zijn persconferentie na het gevecht met verzamelde media in Las Vegas, werd Dos Anjos gevraagd over het toebrengen van zoveel schade aan een duidelijk gehandicapte Moicano. Net als een overweldigende meerderheid van fans en experts, vond de Braziliaan dat de dokter het gevecht eerder had moeten stoppen.

,,Ik wilde echt dat de dokter ermee zou stoppen, maar dat deden ze niet", zei Dos Anjos. “Maar ik moet doen wat ik moet doen, helaas. Ik probeerde het gevecht af te maken, maar de man is keihard.” Moicano werd direct voor nader onderzoek naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd. Hij bedankte de UFC en Dos Anjos voor het gevecht en leek alles bij elkaar genomen een goed humeur te hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws