Andrew Tate slaat terug! Dreigt met rechtszaak van 300 miljoen Nieuws
Nieuws

Andrew Tate slaat terug! Dreigt met rechtszaak van 300 miljoen

Andrew Tate slaat terug! Dreigt met rechtszaak van 300 miljoen

Andrew Tate de controversiële kickbokser influencer en zijn broer Tristan worden momenteel vastgehouden in Roemenië. Vandaag komt naar buiten dat Tate met een rechtszaak van 300 miljoen dreigt.

De broers zitten momenteel in voorlopige hechtenis in Roemenië terwijl de politie de beschuldigingen van mensenhandel en verkrachting onderzoekt. Beiden ontkennen de claims en blijken achter de schermen in actie te zijn gekomen. In december heeft het Amerikaanse advocatenkantoor dat de broers vertegenwoordigt, een "staak en stop"-brief verzonden naar de Amerikaanse advocaat van een naamloze vrouw die hen had beschuldigd van verkrachting en mensenhandel.

De brief bevatte een dreiging om de vrouw en haar familie aan te klagen voor $ 300 miljoen als ze haar beschuldigingen niet zou intrekken. Benjamin Bull, de advocaat van de vrouw, vertelde de BBC dat de brief bedoeld was om de getuige het zwijgen op te leggen.

Het juridische team van de Tate's heeft ook gezegd dat de broers afgelopen april strafrechtelijke aanklachten hebben ingediend tegen twee vrouwen, waaronder de getuige die de stakingsbrief ontving. Bull, die meer dan één van de getuigen vertegenwoordigt, zegt dat zijn cliënten van streek waren en zich geïntimideerd voelden als gevolg van de juridische dreiging.

De Tate's verloren eerder deze maand hun poging om op borgtocht vrijgelaten te worden, waarbij een rechter hen beval tot ten minste 27 februari achter de tralies te blijven vanwege de "bijzondere gevaarlijkheid van de beklaagden". Andrew Tate was ingeschajeld om de nieuwe Nederlandse kickboks organisatie T8KO te promoten. Deze verbraken echter alle banden met Tate en hernoemde de organisatie naar 8TKO.

222 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws