Voorarrest Andrew Tate opnieuw verlengd! Nog langer in Roemeense cel Nieuws
Nieuws

Voorarrest Andrew Tate opnieuw verlengd! Nog langer in Roemeense cel

Voorarrest Andrew Tate opnieuw verlengd! Nog langer in Roemeense cel

De broers Andrew (36) en Tristan Tate (34) evenals de twee Roemeense handlangsters zien opnieuw hun voorarrest met 30 dagen verlengd. Dit heeft tot gevolg dat zij nog langer in de Roemeense gevangenis moeten verblijven.

De gebroeders Tate werden op 29 december 2022 op verdenking van mensenhandel en verkrachting aangehouden. En zagen hun voorarrest al eerder verlengt tot 27 februari, nu komen daar nog 30 dagen bij. De Roemeense rechter mag tot maximaal 180 dagen personen een voorarrest opleggen, wat betekent dat Tate nog wel even zoet is in de cel.

Het was de derde verlenging van 30 dagen sinds de arrestatie van de Tate's. De broers verloren ook een beroep op 1 februari van de beslissing van een rechter op 20 januari om hen achter de tralies te houden terwijl het onderzoek voortduurde.

Derde voorarrest verlenging voor Andrew Tate

De Roemeense rechtbank heeft bepaald dat Andrew en Tristan Tate dus voorlopig nog vast moeten blijven zitten. Dit omdat dat er gevaar bestaat dat zij zouden vluchten vanwege hun financiële middelen. De twee andere verdachten in de zaak blijven onder huisarrest in afwachting van het proces.

In januari deden de Roemeense autoriteiten een inval op een terrein in de buurt van Boekarest dat banden had met de gebroeders Tate, en sleepten een vloot luxe auto's weg. Waaronder een Rolls-Royce, een Ferrari en een Porsche. Ze meldden dat ze activa ter waarde van naar schatting $ 3,9 miljoen in beslag hadden genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws