Andrew Tate is er ingeluisd door twee slachtoffers! 'Dat is wel duidelijk' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate is er ingeluisd door twee slachtoffers! 'Dat is wel duidelijk'

Andrew Tate is er ingeluisd door twee slachtoffers! 'Dat is wel duidelijk'

Andrew Tate heeft een schokkende ontwikkeling in zijn rechtszaak geretweet waarin wordt beweerd dat hij en zijn broer, Tristan Tate, erin zijn geluisd.

De bevindingen in de telefoontaps bevatten een onthulling van twee slachtoffers die de gebroeders Tate eerder beschuldigden van ontvoering. Echter, volgens Andrew's retweet, "zijn de Tate's er in geluisd'."

Kort nadat hij de bevindingen op zijn persoonlijke Twitter-account had gedeeld, stroomden fans toe om de kickbokser te verdedigen en beweerden: “Het was vanaf het begin duidelijk. Hoop dat het goed met hem gaat."

De Tate's zijn er in geluisd

Tate is een Britse voormalige kickbokser, ondernemer en internet persoonlijkheid die bekendheid verwierf als winnaar van de reality-tv-show "Celebrity Big Brother" in 2016. Tate bevindt zich momenteel in de Roemeense cel en op zijn miljoenen bezittingen zijn beslag gelegd.

Ex-kickbokser Tate zit in de Roemeense cel omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij vrouwenhandel en het seksueel uitbuiten van zijn slachtoffers. Recentelijk werden de voorlopige hechtenissen van Tate en zijn broer Tristan verlengd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws