Andrew Tate langer in de cel na verlengen voorlopige detentie Nieuws
Nieuws

Andrew Tate langer in de cel na verlengen voorlopige detentie

Andrew Tate langer in de cel na verlengen voorlopige detentie

Roemenië verlengt de detentie van influencer en voormalig kickbokskampioen Andrew Tate met 30 dagen. De Brit werd eerder deze week opgepakt op verdenking van vrouwenhandel.

Het Roemeense ministerie van justitie heeft de detentie van influencer en voormalig kickbokskampioen Andrew Tate verlengd tot 30 dagen. Deze werd donderdag gearresteerd wegens zijn vermeende betrokkenheid bij een netwerk van seksuele uitbuiting van vrouwen.

Langer vast

Volgens de Roemeense aanklager tegen de georganiseerde misdaad zouden Andrew Tate en zijn broer Tristan, beiden Britse staatsburgers en voormalige kickboksers, deel uitmaken van een netwerk dat minstens zes vrouwen dwong om seks op te nemen in video's die ze later op internet op de markt brachten.

De twee Britten en twee vermeende Roemeense handlangers werden 24 uur vastgehouden, wat is verlengd tot een maand, in afwachting van hun proces. Andrew Tate werd de afgelopen jaren beroemd door zijn streaming met profane racistische en vrouwonvriendelijke opmerkingen waarin hij pronkte met zijn rijkdom.

Webcam diensten

Tate, die volgens verschillende media webcamdiensten voor volwassenen aanbood, haalde de afgelopen dagen de krantenkoppen voor een uitwisseling van Twitter-berichten met activiste Greta Thunberg.

De voormalige atleet, die in 2017 naar Roemenië verhuisde, wilde de activist voor de gek houden door haar verzameling zeer vervuilende luxe auto's tentoon te stellen. Waarop Thunberg reageerde door Tate's mannelijkheid in twijfel te trekken met een bericht dat miljoenen likes op de netwerken heeft verzameld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws