Blitz KO! Dodson sloopt 'REUS' Tokoro bij RIZIN debuut MMA Nieuws
MMA Nieuws

Blitz KO! Dodson sloopt 'REUS' Tokoro bij RIZIN debuut

Blitz KO! Dodson sloopt 'REUS' Tokoro bij RIZIN debuut

John Dodson verpletterde Hideo Tokoro met een reeks zinderende stoten om de knock-out te forceren in de eerste ronde van zijn RIZIN debuut vandaag.

De UFC-veteraan blitzde Hideo Tokoro met stoten nadat hij hem daadwerkelijk door de ring had achtervolgd na een lichaamsstoot dat het begin van het einde betekende. Het was een indrukwekkend debuut voor Dodson, die een contract met meerdere gevechten tekende bij RIZIN voorafgaand aan zijn debuut op de oudejaarskaart.

Bare Knuckle

Met Tokoro achteruit tegen de touwen, liet Dodson zojuist een vlaag van stoten los met een rechte linkerhand die schoon landde, waardoor zijn tegenstander op de grond viel. Dodson volgde met nog een paar stoten, maar het gevecht was toen al voorbij.

Naast zijn nieuwe thuis bij RIZIN, doet Dodson ook nog steeds mee als onderdeel van de selectie bij BKFC. Dodson hoopt dat zijn volgende gevecht zal plaatsvinden tijdens het komende Knuckle Mania III-kaartevenement in zijn geboorteplaats Albuquerque, N.M. in februari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws