Andrew Tate reactie op arrestatie! Pizzadoos , Gretha Thurnberg en NL vechtsportbond Nieuws
Nieuws

Andrew Tate reactie op arrestatie! Pizzadoos , Gretha Thurnberg en NL vechtsportbond

Andrew Tate reactie op arrestatie! Pizzadoos , Gretha Thurnberg en NL vechtsportbond

Andrew Tate de bekende kickbokser werd deze week opgepakt in Roemenië samen met zijn broer Tristan. De twee worden beschuldigd van mensenhandel zo maakt Justitie in het land bekend.

Een woordvoerder van Andrew Tate voormalig kickbokser, heeft namens de 36-jarige een verklaring afgegeven na diens arrestatie in Roemenië. De gebroeders Tate worden 24 uur vastgehouden voor ondervraging.

Zware beschuldigingen

,,Andrew en Tristan Tate hebben echter het grootste respect voor de Roemeense autoriteiten en zullen altijd helpen en helpen in elk geval. manier waarop ze kunnen", zegt de woordvoerder. De autoriteiten gingen over tot arrestatie toen bleek dat de broers in Roemenië waren. Een foto op social media van een Pizzadoos van een lokale franchise en een beledigend bericht aan klimaatactiviste Greta Thurnberg bleek het bewijs/

Via een persverklaring zegt de Roemeense Justitie dat de broers verdacht worden van mensenhandel gecombineerd met pornografische activiteiten. De gebroeders Tate zijn ook betrokken bij de nieuwe Nederlandse T8KO kickboksorganisatie. T8KO spreek je zelfs uit als 'Tate KO'. Navraag bij Edwin van Os Enfusion CEO en een van de mensen achter de organisatie melde onze redactie:

,,De broers Tate zijn geen aandeelhouders van het label. Het label komt dus niet in gevaar. Verder wachten we gewoon de ontwikkelingen af maar zal geen invloed hebben op 21 januari", aldus van Os. Andrew Tate is als media partner ingehuurd om via social media de T8KO organisatie te promoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws