Andrew Tate krijgt steun van top vechtmanager: 'Wees sterk, mijn broer' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate krijgt steun van top vechtmanager: 'Wees sterk, mijn broer'

Andrew Tate krijgt steun van top vechtmanager: 'Wees sterk, mijn broer'

Ali Abdelaziz Dominance MMA oprichter en prominente mixed martial arts manager, heeft zijn steun betuigd aan ex-kickbokser Andrew Tate.

Abdelaziz sprak zijn steun uit voor Tate een voormalige professionele wereldkampioen kickboksen die social media-influencer en podcast-host werd en tweette: "Wees sterk, mijn broer" in een poging om steun te bieden aan de 36-jarige voor diens voorarrest in een Roemeense gevangenis.

De prominente mixed martial arts manager, is met name bekend als de manager van de voormalige onbetwiste UFC lichtgewicht kampioen, Khabib Nurmagomedov.

Ali Abdelaziz biedt steun aan Andrew Tate

Tate en zijn oudere broer, Tristan Tate, werden aanvankelijk in december vorig jaar in Roemenië aangehouden. Waarbij de Roemeense justitie bevestigde dat ze zes slachtoffers hadden geïdentificeerd.

Deze waren naar verluidt het slachtoffer van "daden van fysiek geweld en mentale dwang" door toedoen van Tate en andere handlangers, als onderdeel van een georganiseerde misdaadgroep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws