Opgepakt! Mannen die rapper Tekashi 6ix9ine verrot sloegen in de cel Nieuws
Nieuws

Opgepakt! Mannen die rapper Tekashi 6ix9ine verrot sloegen in de cel

Opgepakt! Mannen die rapper Tekashi 6ix9ine verrot sloegen in de cel

Rapper Tekashi 6ix9ine kan donderdag waarschijnlijk weer wat beter slapen nu de mannen die hem meer dan een week geleden aanvielen nu achter de tralies zitten.

Het Palm Beach Sheriff Office onthulde aan TMZ dat ze Rafael Medina, Jr., Octavious Medina en Anthony Maldonado hebben gearresteerd voor de brute mishandeling. De 26-jarige rapper (geboren Daniel Hernandez) werd in elkaar geslagen door een groep mannen in de sauna van een LA Fitness in Zuid-Florida. Waar 6ix9ine zich onder andere voorbereidde op zijn komende influencer bokswedstrijd.

Opgepakt! Mannen die rapper Tekashi 6ix9ine verrot sloegen in de cel

Er is geen indicatie of de mannen die hem aanvielen enige connecties hebben met de New Yorkse bende die de rapper oplichtte en later verraadde in ruil voor voorlopige vrijlating. De aanval vond plaats op 21 maart, waarbij de aanvallers een video van het incident op sociale media plaatsten. "Niet in het zuiden, jij vuile verrader rat", luidde de ondertitel van een van de aanvallers.

Rapper Tekashi 6ix9ine verraadde zijn mede bendeleden

De rapper werd in de video door verschillende mannen geschopt en geslagen, waardoor hij bebloed en gekneusd achterbleef. Van Tekashi werd gezegd dat hij een vaste klant was in de sportschool in Zuid-Florida en nooit problemen veroorzaakte met anderen, vaak postte hij foto's met fans als hij werd herkend.

Een ander rapport kort na het incident zei dat medewerkers van LA Fitness de rapper uiteindelijk opsloten in een 'veilige kamer' na de aanval. Hij werd later met verwondingen aan zijn gezicht, rug, ribben en kaak naar het ziekenhuis gebracht. Het incident kwam vijf jaar nadat hij getuigde tegen de Bloods-bende en collega-rapper Cardi B in de federale rechtbank.

Hij riskeerde een gevangenisstraf van minimaal 47 jaar en maximaal levenslang op beschuldiging van afpersing, vuurwapenbezit, gewapende overval en poging tot moord, voordat hij tegen zijn medeverdachten getuigde.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws