Super! Blondje laat Andrew Tate Tattoo op intiem plekje zetten | video Nieuws
Nieuws

Super! Blondje laat Andrew Tate Tattoo op intiem plekje zetten | video

Super! Blondje laat Andrew Tate Tattoo op intiem plekje zetten | video

Andrew Tate mag dan wel in de cel zitten op verdenking van seksuele uitbuiting en vrouwenhandel, maat toch kan hij rekenen op de steun van zijn fans. Zoals een blonde dame die een Free Andrew Tate tattoo liet zetten.

Afgelopen week werd het voorarrest van Andrew Tate, zijn broer Tristan en twee handlangsters voor de vierde keer verlengd met 30 dagen. Volgens fans begint dit steeds meer te wijzen op willekeur aangezien de ex-kickbokser nog steeds niet is aangeklaagd. Er is inmiddels een heuse 'Free Andrew Tate' beweging ontstaan die de Brit steunen door dik en dun.

Intieme plekje voor free Andrew Tate Tattoo

Een van zijn fans een onbekende blondine liet een 'Free Andrew Tate' tattoo zetten op haar mooi afgeronde bilpartij. "En is het mooi geworden?", horen we de dame zeggen. Wat met een volmondig "hij is werkelijk super, schitterend", werd beantwoord.

Voorlopig zal Tate nog we een tijdje achter slot en grendel blijven. De Roemeense justitie lijkt geen haast te hebben om Tate verder te onderzoeken. Wel is de Brit al flink financieel uitgekleed, zo werd en voor een paar miljoen beslag geld op luxe goederen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws