Blunder! Andrew Tate gesnapt in de gevangenis na overtreden verbod Nieuws
Nieuws

Blunder! Andrew Tate gesnapt in de gevangenis na overtreden verbod

Blunder! Andrew Tate gesnapt in de gevangenis na overtreden verbod

Andrew Tate is gesnapt op het overtreden van een cruciaal verbod. De ex kickbokser zou contact hebben gehad met mensen buiten de gevangenis terwijl hij in alle beperkingen zit.

De Roemeense nieuws website Spynews maakt melding van de overtreding die de voorlopige hechtenis van de voormalige kickbokser nog wel eens zou kunnen verlengen. Het is heel duidelijk wat de regels zijn als je gedetineerd bent.

Buiten de bezoekuren mag men geen bezoek ontvangen. Telefoneren mag alleen met mensen die daarvoor toestemming hebben gekregen en niet met die op een uitsluit lijst staan. Blijkbaar vond Andrew Tate een truc die hij gebruikte om de autoriteiten voor de gek te houden.

Hoe Andrew Tate erin slaagde de regels te overtreden

Hoewel hij alleen met bepaalde mensen mag praten zoals zijn advocaat, belde Andrew een van de mensen op de uitsluit lijst, via een conference call verbond deze Tate met andere mensen. Dus in theorie kon hij bellen met wie hij wilde.

Waar de miljonair niet op had gerekend is dat alle gesprekken worden afgeluisterd. Dus eigenlijk wisten de autoriteiten meteen welke truc Tate gebruikte. Bovendien was dit niet het enige bronnen beweren volgens Spynews Andrew Tate in deze gesprekken instructies zou hebben gegeven aan zijn handlangers om hem uit de gevangenis te halen.

Tate is niet de eerste die gebruik maakt van de telefoonconferentie truc

"De truc is niet nieuw. Er waren ook andere miljonairs die belden wie ze op de lijst hadden staan ​​en die met andere mensen verbonden waren.", aldus een verklaring op Spynews. Maar de autoriteiten knepen een oogje dicht, bekende mensen, waarmee wordt gesuggereerd dat de ogen extra gericht zijn op Tate.

24 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws