Antonio Plazibat krijgt Glory titelgevecht in juni! 'Ik sloop ze allemaal' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat krijgt Glory titelgevecht in juni! 'Ik sloop ze allemaal'

Antonio Plazibat krijgt Glory titelgevecht in juni! 'Ik sloop ze allemaal'

Antonio Plazibat gaat toch eerder dan verwacht op voor de Glory zwaargewicht titel. Op 17 juni tijdens Collision 5 vecht de Kroaat voor de interim titel.

Goed nieuws voor Plazibat maar zeker ook voor de kickboks fans, de Kroaat kijgt een titelgevecht en hoeft niet te wachten tot na de zomer. Hij zal niet tegen Rico Verhoeven vechten maar tegen ander zwaargewicht uit de Glory Kickboxing stal. Deze zal zich voor het gevecht moet kwalificeren in een 4 mans toernooi, welke op 29 april plaatsvindt tijdens Glory 85. Glory 86 volgt op 27 mei.

"He jongens, ik kreeg eindelijk mijn gevecht tegen Rico Verhoeven. Maar deze is geblesseerd en zal een lange tijd niet kunnen vechten. Ik verveel mij nu al een maand na die aankondiging. Dus zal ik voor de zomer nog vechten, klaar om iedereen te slopen", zegt Plazibat in een video vandaag.

De Kroaat wordt gezien als de opvolger van Verhoeven en krijgt nu een extra kans om te bewijzen dat hij de rechtmatige eigenaar is van het Glory zwaargewicht goud. Een interim kickbokstitel is een tijdelijke titel die wordt toegekend aan een vechter wanneer de kampioen om een bepaalde reden niet in staat is om zijn of haar titel te verdedigen.

De interim-titel wordt dan uitgereikt aan de twee hoogst gerangschikte vechters in een bepaald gewichtsklasse die het tegen elkaar opnemen in een gevecht. De winnaar van dat gevecht wordt dan tijdelijk de interim-kampioen, en heeft het recht om de titel te verdedigen totdat de reguliere kampioen terugkeert. Zodra de reguliere kampioen in staat is om zijn of haar titel te verdedigen, moeten de interim-kampioen en de reguliere kampioen het tegen elkaar opnemen om te bepalen wie de definitieve kampioen wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws