Andrew Tate slaat terug na geruchten over dodelijke ziekte! 'Het geheim van Wudan' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate slaat terug na geruchten over dodelijke ziekte! 'Het geheim van Wudan'

Andrew Tate slaat terug na geruchten over dodelijke ziekte! 'Het geheim van Wudan'

Andrew Tate laat van zich horen vanuit de gevangenis in Roemenië en reageert op de geruchten dat hij kanker zou hebben. Daar is niks van waar volgends de ex kickbokser.

Afgelopen week kwam naar buiten dat Tate die in in voorlopige hechtenis zit de ziekte kanker zou hebben. Echter komt de voormalige kickbokser vanavond met een update over zijn gezondheid en ontkracht de geruchten. "Gelukkig heb ik geen kanker. Mijn longen bevatten precies 0 schade door roken", schrijft Tate op zijn Twitter.

"In feite heb ik een 8L capaciteit van mijn longen en de vitale tekenen van een Olympische atleet. Er is niets anders dan een litteken op mijn long van een oude strijd. Ware krijgers zijn zowel van binnen als van buiten gehavend. Als een van de meest invloedrijke mannen op het gezicht van de planeet, is het belangrijk voor het welzijn van de mensheid dat ik zo lang mogelijk leef. "

Ik heb geen kanker schrijft Andrew Tate

"Op mijn huidige krachtniveau, schat ik dat ik nog 5000 jaar zal overleven. Met dit in mijn achterhoofd neem ik mijn medische zorg zeer serieus. Ik had een reguliere controle georganiseerd in Dubai voor aanhouding. De artsen waren erg geïnteresseerd in het litteken op mijn long. Ze begrijpen niet hoe ik overleef zonder behandeling. Ze kennen de geheimen van Wudan niet. Maar deze strijd is al lang voorbij", aldus Tate.

Recentelijk werd het voorarrest van Tate en zijn broer Tristan voor de derde keer met 30 dagen verlengd. De twee broers worden verdacht van vrouwen uitbuiting samen met enkele andere verdachten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws