Andrew Tate heeft mogelijk longkanker! 'Catastrofale update na medische rapporten' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate heeft mogelijk longkanker! 'Catastrofale update na medische rapporten'

Andrew Tate heeft mogelijk longkanker! 'Catastrofale update na medische rapporten'

Andrew Tate heeft een turbulent leven. De controversiële voormalige kickbokser die sinds december in Roemenië vastzit, wordt nu geconfronteerd met geruchten dat hij kanker heeft.

Zijn manager en goede vriend, die bekend staat als 'Sartorial Shooter', bevestigde de geruchten. Journalist Sulaiman Ahmed bevestigde de geruchten ook met stukken uit het medisch rapport. Sportskeeda bericht over de ziekte bij de oud-kickbokser.

Uit de documenten bleek dat Tate behandeld werd in King’s College Hospital London in Dubai. Uit de bevindingen bleek dat hij mogelijk een kwaadaardig gezwel in zijn long had, wat betekent dat hij kanker had.

Uit testresultaten blijkt dat Andrew Tate kanker zou hebben

Ahmed betoogde dat elke dag dat Tate wacht met behandeling kritiek kan zijn. Als hij inderdaad longkanker heeft, is het een doodvonnis en is hij na een vertraging van zes maanden waarschijnlijk niet meer te redden.

Uit de testresultaten bleek dat er een 'carcinoid tumor' werd gevonden, wat een soort kanker is met een trage groei. Tate werd aangeraden om een weefselbiopsie te doen.

De autoriteiten in Roemenië hebben onlangs de hechtenis van Tate en zijn broer Tristan verlengd met 30 dagen. Andrew Tate wordt nu geconfronteerd met de mogelijkheid van een tragisch einde.

59 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws